„O faptă bună de Crăciun”, o acţiune pentru copii categoria grupurilor sociale marginalizate, aflate în risc de sărăcie și excluziune socială

1 minute de citit
- Publicitate -

Pentru a marca sarbatoarea Craciunului expertii implicati in aceasta subactivitate au organizat doua intalniri la care au participat parintii insotiti de copii acestora.

Intr-un cadru specific sarbatorii s-au ascultat si s-au cantat colinde specifice zonei Maramuresului si totodata s-au depanat amintiri sau obiceiuri de odinioara.

La final copiii prezenti au primit fiecare cate un cadou diferit, in functie de scrisoarea scrisa lui Mos Craciun. Copiii au fost incantati sa gaseasca in pachete jucarii, articole vestimentare, dulciuri sau produse de igiena.

Aceasta activitate a fost sustinuta de asociatia “Love to share” prin actiunea “O fapta buna de Craciun”. Expertul egalitate de sanse si nediscriminarea a identificat familiile aflate in risc si a sustinut elaborarea si centralizarea scrisorilor pentru a putea fi onorate in timp util de catre “Mos Craciun”. Au fost pregatite si oferite 52 de pachete de Craciun.

Pentru respectarea principiului egalitatii de sanse au fost distribuite cadouri copiilor cu varste intre 2 luni si 17 ani.

- Publicitate -
Share this Article
Sari la conținut