„Noutăți Legislative – o catastrofă pentru mediul de afaceri sau un pas spre normalitate”, ediția a II-a, un real succes

1 minute de citit
- Publicitate -
În cadrul evenimentului din 5 februarie 2024, s-a discutat despre trecutul, prezentul și viitorul antreprenorilor.
Sub îndrumarea expertului contabil și consultantului fiscal Valentina Saygo, discuțiile s-au concentrat pe modul în care noile reglementări fiscale și contabile influențează antreprenorii și cum aceștia le pot gestiona într-un mod eficient.
Evenimentul nu s-a rezumat la o simplă prezentare, ci a fost un curs de fiscalitate pe înțelesul atât al antreprenorilor, cât și al contabililor și al viitorilor antreprenori, unde au avut ocazia să adrese întrebări și să-și împărtășească experiențele și preocupările.
Punând accentul pe claritate și accesibilitate, Valentina Saygo a reușit să explice complexitățile fiscale și contabile într-un mod simplu și ușor de înțeles pentru toți participanții.
”Astfel, evenimentul „Noutăți Legislative – o catastrofă pentru mediul de afaceri sau un pas spre normalitate”, ediția a II-a, a fost nu doar o ocazie de informare, ci și un spațiu de dialog și colaborare între antreprenori, având un scop comun, acela de a face față schimbărilor constante în mediul de afaceri.
Mulțumim tuturor participanților, care nu au fost puțini, și ne vom strădui să organizăm asemenea evenimente cât mai des”, a declarat Diana Iluț, președintele Asociației Întreprinzătorilor Maramureș.
- Publicitate -
TAGGED:
Share this Article
Sari la conținut