Mircea Grumaz lansează cea de-a 10-a carte

3 minute de citit
- Publicitate -

Marţi, 10 octombrie, de la ora 17:00, Mircea Grumaz îşi lansează cea de-a zecea carte intitulată „M-am plimbat”, volum apărut la Editura Pandaprint, Baia Mare, 2023. Evenimentul va fi găzduit de Biblioteca Județeană „Petre Dulfu” din Baia Mare.

„Eu dau drumul oficial la o carte nu mai târziu decât marți, 10 octombrie, de la ora 17.00, la Biblioteca Județeană „Petre Dulfu”. Se numește M-AM PLIMBAT, dar asta știti deja la câte postări au fost.
1. Dacă vei crede că voi avea o sticlă de șampanie legată cu sfoară de carte și o voi trăzni de cotorul ei să se spargă frumos în aplauzele tuturor, nu veni…
2. Dacă știi sigur că este băutură moca și că te poți face muci, atunci rămâi la terasa unde ești.
3. Dacă voi avea un sacou caraghios pe mine, nu îl căuta pe autor, că nu-l cunoști, să-i spui că unul are sacou caraghios pe el. Tu ai venit pentru altceva.
4. Dacă nu poți veni, asta este. Dar nu anunța cu un ceas înainte că nu mai poți veni că te-au ținut la vamă în Csengersima. Nu faci altceva decât să enervezi. Nu scrie nimic, nu trimite mesaje, nu veni pur și simplu. Grumaz vrea sa scrie un Manual de scuze, nu te băga singur în el.
5. Dacă avem o discuție în contradictoriu, nu-mi spune când nu-ți convine ceva că erai foarte aproape sa-mi cumperi cartea, dar n-o faci pentru că sunt zevzec. N-ai cumpărat nici din celelalte nouă cărți vreun exemplar.
6. Pentru că economia merge prost și viața e destul de grea, am decis să-mi cumpăr și eu un exemplar, deși nu sunt autorul meu preferat. Da, Radule, mi-as putea face reducere, haha.
7. Dacă vrei cartea, îți mulțumesc, o iei și asta e.
8. Dacă nu o vrei, nicio problemă. Nu se supără nimeni. Se supără insă dacă te bagi în seamă degeaba pe rețelele de socializare
9. Dacă mă întrebați când scot cartea de poezie UMBLAU ÎNGERII o să vă răspund că muncesc la ea, si că nu mai e mult.
10. Nu e decalog, mă opresc aici”, arată autorul Mircea Grumaz în invitaţia de a participa la eveniment.
Cartea costă 40 de lei şi poate fi achiziţionată doar de la autor.
MaramuresOnline.ro
- Publicitate -
Share this Article
adbanner
Sari la conținut