Mircea Geoană vrea la Cotroceni

2 minute de citit
- Publicitate -

Fostul candidat la Președinția României Mircea Geoană, cel care a disputat „finala” în 2009 cu Traian Băsescu – ultimul ieșind învingător, pare să fie cu gândul la o nouă candidatură.

„Voi decide când va fi momentul. Nu vreau să aştept până termin mandatul ca să pot să fiu de folos ţării mele. Îmi fac treaba la NATO, îmi ajut ţara cât de mult pot”, a spus luni Mircea Geoană.

El a precizat că doreşte să fie de folos României şi mai importante sunt discuţiile despre cum să facem ca să atragem mai multe investiţii în ţara noastră sau să renaştem industria de apărare românească.

„Românii vor decide pe cine doresc ca lider, pe cine vor vota, dar acum este foarte important să nu ratăm acest moment. Nici eu nu vreau să aştept până termin mandatul ca să pot să fiu de folos ţării mele.

Îmi fac treaba la NATO, îmi ajut ţara cât de mult pot. Atunci când am un discurs, el nu are tentă electorală. Multă lume spune – a vorbit Geoană despre economie. Înseamnă că are un plan. Nu.

Obligaţia mea ca lider este să dau un element de încredere şi de ambiţie renăscută în România şi să ajut cât mai mulţi, în special pe cei tineri să îşi vadă destinul legat de ţara lor. (…)

Vă rog foarte mult să nu considerăm ceea ce spun public ca un element de încălzire pentru o eventuală candidatură. Nu e vorba despre asta. Voi decide când va fi momentul”, a mai precizat Mircea Geoană.

- Publicitate -
TAGGED: ,
Share this Article
Sari la conținut