Minaur va întâlni echipa sârbă Dinamo Pancevo în turul III

2 minute de citit
- Publicitate -

CS Minaur Baia Mare și-a aflat, marți, adversara din turul al treilea al competiției masculine de handbal EHF European Cup, în urma tragerii la sorți efectuate la sediul EHF de la Viena. Vicecampioana României va înfrunta echipa sârbă RK Dinamo Pancevo, cu primul meci acasă (26/27 noiembrie), iar al doilea în deplasare (2/3 decembrie).

Echipa noastră a intrat în competiție în turul al doilea, unde a trecut de echipa ucraineană Odesa (52-26 și 39-27, ambele jocuri disputate în Baia Mare).

Dinamo Pancevo a avut o evoluție interesantă în turul al doilea, cu un prim joc pierdut acasă cu 33-30, urmat de o victorie în deplasare, 41-36 cu echipa olandeză HV KRAS/Volendam.

Dinamo a evoluat și în primul tur, cu Handball Meran (Italia), pe care a învins-o cu 30-27 în deplasare și în fața căreia a pierdut 30-31 pe teren propriu. Se pare că sârbii se mobiliează mai bine la meciurile pe care le dispută pe teren străin.

Superliga din Serbia are 12 echipe la start. Până în acest moment s-au disputat șapte etape, iar Pancevo este pe locul 4, cu 10 puncte (și un meci mai puțin disputat), după:

  • Vojvodina – 14p
  • Metaloplastika – 12p și
  • Dubocica – 10p (primele trei echipe au câte 7 meciuri)

sursa: CS Minaur

 

- Publicitate -
Share this Article
adbanner
Sari la conținut