Minaur debutează în European Cup cu o dublă pe teren propriu

3 minute de citit
- Publicitate -

Echipa de handbal masculin a CS Minaur Baia Mare debutează cu o dublă pe teren propriu în EHF European Cup, adversara echipei noastre fiind Odesa (Ucraina). Ambele jocuri vor avea loc în Sala Polivalentă “Lascăr Pană” din Baia Mare, primul joi și al doilea sâmbătă. Ambele meciuri vor putea fi urmărite și pe canalul de youtube al clubului băimărean.

Primul meci dintre cele două echipe va avea loc joi, 19 octombrie, de la ora 18.00. Vom avea două arbitre din Macedonia de Nord, respectiv Marija Ilieva și Silvana Karbeska. Delegat din partea EHF va fi Peter Eles (Ungaria). Aceiași oficiali vor fi și la meciul al doilea, care va avea loc sâmbătă, 21 octombrie, tot de la ora 18.00.

Intrarea spectatorilor se face pe bază de abonament sau cu bilet de intrare, în valoare de 30 lei, 25 lei, 15 lei și 10 lei. Biletele pot fi achiziționate de la sediul clubului până joi (între orele 10.00-14.00) sau în zilele de meci, de la casa de bilete a sălii (16.30-18.30). Persoanele cu dizabilității, elevii și persoanele cu vârsta peste 70 de ani au accesul gratuit.

Campionatul Ucrainei este format din doar opt echipe, dar e bine că există, cunoscută fiind situația din țara vecină. Odesa ocupă locul 2 după șapte runde, cu șase victorii și o singură înfrângere, lidera la zi fiind Motor Zaporoje, echipă ce a acțivat sezonul trecut în liga secundă din Germania. De altfel, singura înfrângere a oaspeților noștri a venit tocmai de la Motor (42-25).

Lotul CS Minaur Baia Mare
  • Portari: 1. Hayder Al-Khafadji, 12. Anton Terekhov, 77. Cristian Sîncu; 99. Barna Buzogany
  • Extremă stânga: 15. Milan Kotrc, 52. Lucas Sabou, 73. Daniel Bera
  • Inter stânga: 6. Tudor Botea, 9. Stevan Vujovic, 10. Gabriel Cumpănici, 51. Viorel Fotache, 66. Ovidiu Ardelean
  • Centru: 35. Erik Pop, 43. Stefan Vujic
  • Inter dreapta: 22. Nikola Ivanovic, 44. Anderson Mollino da Silva
  • Extremă dreapta: 20. Artem Kozakevych, 21. Tomas Cip, 30. Vlad Pop
  • Pivot: 3. Robert Nagy, 4. Remus Chiș, 25. Nemanja Ratkovic
  • Antrenori: Alexandru Sabou, Mihai Bușecan, Ionuț Irimuș

Sursa: CS Minaur Baia Mare

- Publicitate -
Share this Article
Sari la conținut