Meci caritabil de fotbal în cadrul evenimentului ”Dăruind vei dobândi”

2 minute de citit
- Publicitate -

Sportul practicat  în mod regulat, are numeroase beneficii asupra sănătății mentale și fizice a organismului. Pentru adulți se recomandă cel puțin 150 de minute de activitate fizică pe săptămână. Sportul crește durata de viață, ajută la menținerea greutății sub control, menține sănătatea inimii, stimulează răspunsul sistemului imunitar, este benefic în dezvoltarea oaselor și a mușchilor, imbunătățește concentrarea și atenția, reduce stresul și depresia.

Un numar de 12 beneficiari ai proiectului „Promovarea Antreprenoriatului social” au luat parte vineri, 8 decembrie, începând cu ora 15.00, la Sala Sporturilor ”Lascăr Pană” din Baia Mare la un meci de minifotbal caritabil.

In acest scop au fost achizitionate bilete pentru a sustine acesta cauza caritabila.
Scopul meciului dintre echipele Fan Sport Baia Mare și Glorii Maramureșene este sprijinirea lui Iannis și Ayan, doi copii diagnosticați cu tulburări de spectru autist, retard ușor, retard al limbajului expresiv și receptiv de gradul 1.
Evenimentul se afla ediția a IV-a si este intitulat sugestiv ”Dăruind vei dobândi”.

La finalul meciului s-a  organizat  și o tombolă cu premii la care au putut  participa toți cei prezenti  în tribunele sălii sporturilor din Baia Mare.

Evenimentul reprezinta o actiune civica sportiva la care au fost invitati sa ia parte beneficiari ai proiectului.

 

- Publicitate -
Share this Article
Sari la conținut