Măsuri concrete în Sighet împotriva consumului de droguri: Elevii NU au ce căuta pe străzi sau în baruri în timpul orelor de curs!

2 minute de citit
- Publicitate -
În municipiul Sighetu Marmaţiei, autorităţile au luat primele măsuri pentru combaterea consumului de droguri în rândul tinerilor, una dintre cele mai grave și periculoase probleme cu care se confruntă societatea.
Primarul Vasile Moldovan anunţă faptul că în Sighetu Marmaţiei s-au stabilit primele MĂSURI CONCRETE ȘI ACȚIUNI COMUNE, în urma întâlnirii pe care acesta a avut-o cu directorii unităților de învățământ din municipiu la care au luat parte: reprezentantul Serviciului de Combatere a Crimei Organizate Maramureș, a Biroului Siguranță Școlară din cadrul IPJ Maramureș, Poliția și Jandarmeria Sighetu Marmației, precum și reprezentanți ai Poliției locale.
  • Prima și cea mai importantă măsură, este securizarea accesului în unitățile școlare! În acest sens Primăria și Consiliul local vor veni în sprijinul școlilor.
  • În școală intră doar cine învață, predă sau este abilitat, iar copiii NU au ce căuta pe străzi sau în baruri în timpul orelor de curs!
  • Forțe de ordine, administrație, școală, familie este principalul organism care trebuie să funcționeze ca o adevărată echipă pentru a face față provocărilor.
  • Stimați profesori, NU ezitați să apelați numărul unic de urgență 112 ori de câte ori constatați că a apărut o situație pe care nu o puteți gestiona în școală!
  • Stimați părinți, pentru binele copiilor, colaborați cu școala, cu profesorii, cu diriginții, iar dacă vă este prezentată o situație sensibilă care-l privește pe copilul d-voastră, cereți sprijin, nu vă rușinați! – sunt măsurile şi recomandările făcute la această întâlnire.

MaramuresOnline.ro

- Publicitate -
Share this Article
Sari la conținut