Maramureșeanul Adi Hădean aduce Kitchen Battle în România

2 minute de citit
- Publicitate -

Kitchen Battle vine pentru prima dată în România. Prin acest eveniment caritabil, care e un mare show culinar cu public, se vor srânge bani pentru 100.000 de porții de mâncare caldă care vor fi  distribuite până la finalul anului către semenii noștri care nu-și pot asigura singuri traiul zilnic.

Șase restaurante de top conduse de 6 dintre cei mai buni bucătari ai României, concurează pentru inimile voastre în trei seri consecutive, 4, 5 și 6 noiembrie, la Hala Laminor. Poți fi unul dintre cei 450 de oaspeți ai evenimentului cumpărând un bilet de pe site-ul asociației,accesând link-ul următor:

https://www.entertix.ro/g/730/kitchen-battle.html

Diverse echipe, de la bucătăria rafinată la pub-uri, gătesc în direct pe scenă și se întrec între ele în fața unei audiențe care va degusta mâncarea și va vota preparatele pe care le-a apreciat cel mai mult. Seva găti cu un coș de alimente identic, iar conținutul acestuia îl află doar în ziua evenimentului. Trebuie să creeze în timp scurt o masă cu patru feluri de mâncare pentru 150 de oaspeți, iar fiecare invitat votează pe cel care i-a plăcut cel mai mult.

Răspunsul la întrebarea “da’ pentru românii noștri ce faceți?” e acum la tine!
Evenimentul esre moderat de Adi Hădean.

Vino să guști mâncarea făcută de Alex Petricean, Oana Irina Coanta, Radu CM Ionescu, Mihai Toader, Alexandru Dumitru, Marian Zancianu și echipele lor.

Vă reamintim faptul că în 2015 Adi Hădean a fondat „Asociația Adi Hădean” care s-a transformat în asociația umanitară Black Sea FooDignity.  Aceasta desfășoară proiecte și programe pentru persoanele lipsite de resurse financiare și de perspective sociale, care se confruntă cu grave dificultăți în a-și asigura alimentația  și care nu beneficiază de siguranța unei mese.

Dan Cristian COARDĂ

- Publicitate -
TAGGED:
Share this Article
Sari la conținut