Maramureşeanca Lavinia Mihaela Szerasz a strălucit la Balul Bobocilor organizat de Colegiul Național Militar „Mihai Viteazul” din Alba Iulia

2 minute de citit
- Publicitate -

Tema aleasă pentru acest an a fost „Seară de Oscar”, iar cei ce au organizat evenimentul, elevii claselor a XI-a și-au propus să creeze o atmosferă demnă de Hollywood. Sala de festivități a fost decorată în stilul unei gale de premii Oscar, iar participanții au fost invitați să strălucească în lumina reflectoarelor.

Maramureşeanca Lavinia Mihaela Szerasz, eleva din Vişeu de Sus care obținut cea mai mare medie dintre fetele admise la Colegiul Militar ”Mihai Viteazul” Alba Iulia, a intrat în cursa pentru titlul de Miss Unirea alături de colegul ei Bogdan Andrei din Timişoara. Modul în care și-a făcut fata noastră  prezentarea este spectaculos, la fel și interpretarea la pian din cadrul concursului.

Proba de prezentare a adus în prim-plan personalitatea și carisma participanților, în timp ce proba de aptitudini-talent le-a oferit posibilitatea să își pună în valoare abilitățile speciale.

”Când din do major

Cobori o terță mică

Ajungi în la minor

Iar Szerasz Lavinia răsună

Din arpegiile lui Liszt

Urcând cu o octavă

Valoarea anilor unui pianist

Ce-n fața dumneavoastră a ajuns în marș

Cu sclipire de talent etern

Eul Beethovenean din Maramureș veni

Purtând în suflet și JavaScript, și (a+b)²

În cele din urmă, după deliberările juriului, Sandra Costea și Sebastian Tuță au câștigat titlurile de Miss și Mister la Balul Bobocilor 2023 la Colegiul Național Militar „Mihai Viteazul” din Alba Iulia.

MaramuresOnline.ro

- Publicitate -
Share this Article
Sari la conținut