Maramureşeanca Adina Kofă va reprezenta România la Miss Tourism World din China

1 minute de citit
- Publicitate -

Maramureşeanca Adina Kofă va reprezenta România la Miss Turism World 2023 din China. Concursul mondial de frumuseţe se va desfăşura în perioada 1-19 noiembrie în orașul Jinjiang, provincia Fujian, China.

Adina a obţinut titlul de Miss Tourism România în 2021 la Festivalul Romanian InfoFashion din Buşteni, acesta fiind şi primul ei concurs de acest gen la care a participat.

Modellingul este, pentru tânăra născută în Borşa, doar un hobby. La cei 26 de ani, este extrem de activă, lucrează în sistemul medical și este voluntar în cadrul ISU Maramureș. În același timp, Adina Kofă studiază ingineria silvică în cadrul Facultății de Horticultură de la USAMV Cluj, dar pasiunea ei cea mai mare este aviația. A urmat cursurile de planorism de la Aeroclubul Baia Mare, zboară cu parapanta şi îi place să deseneze.

Adina se implică, de asemenea, în campanii de donare de sânge, antiviolență, participă activ ca şi voluntar Salvamont Borşa la activitățile pe care le desfășoară.

Pentru concursul din China, Adina se pregăteşte intens şi îşi doreşte să aducă acasă marele titlu. Îi ţinem pumnii şi îi urăm mult succes!

 

- Publicitate -
Share this Article
adbanner
Sari la conținut