Maramureș Rookie Fest și-a desemnat câștigătorii

3 minute de citit
- Publicitate -

Maramureș Rookie Fest, etapă din circuitul mondial World Rookie Tour , și-a deschis porțile pentru toți iubitorii de snowboard și schi, în intervalul 02 – 05 Februarie 2023 !

Aflat la cea de-a 2-a ediție , etapa desfașurată în stațiunea Izvoare, comuna Desești din județul Maramureș, a aliniat la start peste 100 de sportivi de top , din 12 țări ca : Austria, Germania, Ungaria, Polonia , Cehia, Slovenia, Slovacia, Bulgaria , Ucraina , Serbia , Olanda și bineințeles România .

Organizatorul evenimentului este ACS Extrem Rivulus din Baia Mare , unic reprezentant al World Snowboard Federation în România. Evenimentele marca Extrem Rivulus, permit tuturor sportivilor și iubitorilor de adrenalină să participe la concursuri oficiale (cu punctaj WSPL și FIS), alături de cele mai mari nume din clasamentele mondiale . Este o șansă unică pentru amatori de a arăta ce pot , circuitul WRT fiind singurul circuit mondial care permite participarea tuturor sportivilor ( legitimați sau nu ) . Bineînțeles concurența este foarte mare, sportivii se luptă pentru punctaj, clasare cât mai bună în clasamentul mondial, lucru care asigură un show adevărat. Circuitul WRT se adresează tinerilor atleți cu varsta sub 19 ani , și se împarte pe 2 categorii de vârstă : groms – sportivi sub 15 ani, baieți și fete și rookies – sportivi sub 19 ani, băieți și fete. Pe lângă premiile extrem de consistente pentru câștigători ( premii în valoare de 25.000 euro) , primii 3 clasați la fiecare categorie se vor califica automat la Finalele Circuitului Mondial WRT , la Kaprun în intervalul 19-25 Martie pentru snowboard , respectiv la Madonna di Campiglio în intervalul 26- 30 Martie pentru freeski, având cazarea și taxa de participare plătită!

Felicitări tuturor tinerilor talentați snowboarderi care au concurat la Maramures Rookie Fest!

Echipa ACS Extrem Rivulus  a reușit să construiască un park pretabil pentru un astfel de concurs în mai puțin de o săptămână ! Traseul de pe pârtia Cora, din stațiunea Izvoare, județul Maramureș care v-a rămâne ca park permanent, fiind unul omologat !

Suntem mândri să anunțăm câștigătorii acestei competiții interesante, care  așa cum vă spuneam face parte din circuitul World Rookie Tour.

Acești indivizi talentați și-au arătat abilitățile și determinarea pe pârtie și ne-au impresionat pe toți.

Continuați să faceți munca grozavă și abia așteptăm să vedem ce le rezervă viitorul acestor stele de snowboard!

Au urcat pe podium:

Bărbați începători la snowboard

BALINT FODOR – HUN

MARC ALEXANDRU POP -RO

Snowboard Grom Men

GUSTAV NAWARKIEWICH-WISNIEWSKI – POL

ZRICCO NAWARKEWICZ-WISNIEWSKI – POL

Fete de snowboard

NOAM MESZAROS – HUN

KA Zuzanna MACHOWSKA – POL

JESSICA ZAINEA – RO

- Publicitate -
Share this Article
Sari la conținut