Maramureș Rookie Fest la Pârtia Olimpică Borșa

2 minute de citit
- Publicitate -

Asociaţia Club Sportiv Extrem Rivulus anunță cu mândrie desfășurarea celei de-a treia ediții a evenimentului Maramureș Rookie Fest, programată în perioada 1-4 februarie 2024.

Acest eveniment de amploare mondială reprezintă o etapă crucială în circuitul prestigios World Rookie Tour.

Maramureș Rookie Fest se bucură de o reputație consolidată, aducând laolaltă tineri pasionați de sporturile extreme din întreaga lume. Pe parcursul a patru zile pline de adrenalină, participanții vor avea oportunitatea de a-și demonstra abilitățile în discipline precum snowboard și schi.

Cu sprijinul partenerilor de top și a comunității extrem de dedicate, evenimentul se anunță a fi unul memorabil.

Această a treia ediție continuă să consolideze poziția Maramureș Rookie Fest în cadrul circuitului World Rookie Tour, confirmând astfel statutul nostru ca gazde ale unui eveniment de excelență în domeniul sporturilor extreme.

Eveniment realizat în parteneriat cu Telegondola Borșa
Locație: Pârtia Olimpică Borșa
Perioada : 01 – 04.02.2024
Participanți confirmați până acum: 48 din țări ca : Austria , Cehia , Slovacia , Ungaria , Germania , Slovenia , Bulgaria , România.

Asociaţia Club Sportiv Extrem Rivulus vă invită să fiți alături de noi în această călătorie extraordinară, în care pasiunea pentru sporturile extreme se îmbină armonios cu spiritul competitiv și dorința de a crea amintiri de neuitat.

Informații suplimentare :

  • www.extremrivulus.ro
  • office@extremrivulus.ro
  • +40 739 570 320 – WhatsApp

Alăturați-vă în această aventură extremă, unde adrenalina și excelența se întâlnesc pentru a crea istorie în lumea sporturilor extreme!

- Publicitate -
Share this Article
Sari la conținut