Mara Beatrice Pop a câştigat titlul de Miss Universitaria

2 minute de citit
- Publicitate -

Joi seara, la Teatrul Municipal Baia Mare, a avut loc cea de-a XIII-a ediție a proiectului Miss Universitaria, organizat de Liga Studenților ”Pintea Viteazul”. Tema acestei ediții a fost ,,Hollywood”, purtând publicul printr-o călătorie în timp, începând cu perioada anilor 20, aducându-i în fața cinematografiei din zilele noastre.

Competiția pentru titlul de Miss Universitaria, ediția XIII, a fost una foarte strânsă și  a captat interesul și atenția publicului din sală prin probele la care concurentele au fost supuse, printre care se enumeră: proba de dans, originalitate, cultură generală, proba de teatru și defilarea în rochii de seară.

Soliștii, instrumentiștii și corpul de balet al Teatrului Municipal Baia Mare au oferit momente surpriză, transformând seara evenimentului în una de neuitat: Band Teatru Municipal Baia Mare, Romeo Cornelius, Dorin Griguță, Ema Dumitran, Răzvan Pașca, actorii Andrei Han și Alex Macavei.

Astfel, titlu de Miss Universitaria a fost câștigat de către Mara Beatrice Pop, cucerind  atât publicul, cât și juriul, care în cadrul concursului a evaluat într-o manieră obiectivă creativitatea, originalitatea, inteligența și nu în ultimul rând, frumusețea participantelor.

Miss Originalitate a fost câștigat de către Denisa Grădinariu, iar titlul de Miss Popularitate de către Coralia Benea.

Seara a continuat cu o petrecere la Club Pasha, într-o atmosferă energizantă asigurată de invitatul special al evenimentului, YNY Sebi.

Felicitări tuturor!

 

- Publicitate -
Share this Article
Sari la conținut