Mădălina Câmpean este noul coordonator PES Activists Maramureș

1 minute de citit
- Publicitate -

La finalul săptămânii trecute a avut loc  loc Conferinţa Județeană de alegeri PES Activists Maramureș. Noua echipă PES activists Maramureș va fi coordonată de Mădălina Cîmpean. Cu această ocazie, Victor Negrescu președinte PES Activists România a acordat un interviu pentru MaramuresOnline.ro:

”Împreună cu echipa PSD Maramureș și președintele Gabriel Zetea ne propunem să aducem Europa mai aproape de cetățeni și să continuăm să promovăm această frumoasă zonă a țării la nivel european

Astăzi, România este interdependentă cu Uniunea Europeană. 2/3 din legile aprobate de Parlamentul României sunt influențate de deciziile luate la nivel european, iar o bună parte din bugetul național depinde de fondurile europene.

În consecință, o Europă puternică înseamnă o Românie puternică, și tot din acest motiv avem nevoie de oameni capabili să reprezinte cu profesionalism și curaj țara la nivel european. Nu ne mai permitem experimente și să trimitem oameni fără expertiza necesară la Parlamentul European”, a precizat Victor Negrescu președinte PES Activists România.

- Publicitate -
Share this Article
Sari la conținut