Luna noiembrie va veni cu temperaturi de vară, dar cu ploi

2 minute de citit
- Publicitate -

Administrația Națională de Meteorologie a actualizat prognoza meteo pentru perioada 30 octombrie – 27 noiembrie.

Temperaturile în luna noiembrie vor fi mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă, potrivit prognozei pentru următoarele 4 săptămâni, transmisă de Administrația Națională de Meteorologie (ANM).

Săptămâna 30 octombrie – 6 noiembrie

Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână în toată țara, dar mai ales în regiunile vestice și sud-estice. Regimul pluviometric va fi excedentar în regiunile vestice și nord- vestice, deficitar în sudul și sud-estul teritoriului, în timp ce în rest cantitățile de precipitații se vor situa în limite normale pentru această săptămână.

Săptămâna 6-13 noiembrie

Temperaturile medii vor fi mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă la nivelul întregii țări, dar mai ales în regiunile sud-estice și estice. Regimul pluviometric va fi excedentar în cea mai mare parte a țării, cu precădere în vest, nord-vest și local în centru, exceptând regiunile sudice, unde cantitățile de precipitații se vor situa în limite normale pentru această săptămână.

Săptămâna 13-20 noiembrie

Temperatura medie a aerului va avea valori mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă în toate regiunile țării, dar mai ales în sud-estul teritoriului. Regimul pluviometric va fi excedentar în majoritatea regiunilor.

Săptămâna 20-27 noiembrie

Temperatura medie a aerului va avea valori ușor mai ridicate decât cele normale pentru acest interval, în toată țara. Regimul pluviometric va fi excedentar în sudul, estul și local în centrul țării, în timp ce în restul teritoriului cantitățile de precipitații se vor situa în limite normale pentru această perioadă.

- Publicitate -
Share this Article
Sari la conținut