Liceul Bogdan-Vodă din Vișeu de Sus: finanţare de 1,5 milioane de euro pentru renovare, mobilier şi dotări IT de ultimă generaţie

2 minute de citit
- Publicitate -
Printre proiectele importante pe care oraşul Vişeu de Sus le are pe lista de priorităţi este Liceul Teoretic ,,Bogdan-Vodă”. Clădirea cu o suprafața de 3261 mp este locul unde se găsesc înscriși, în prezent (anul școlar 2023-2024) 720 de elevi.
Primăria Vişeu de Sus a obţinut, astfel, o finanţare de 1,5 milioane de euro pentru renovarea energetică a clădirii (acoperiș nou, sistem termoizolant, tâmplărie PVC, instalații interioare, etc.). De asemenea, instituția va beneficia în scurt timp și de dotări IT de ultimă generație și mobilier de calitate, toate aceste lucruri având rolul de a stimula performanțele în educație și de a oferi condiții cât mai bune elevilor.
„Liceul Teoretic Bogdan Vodă reprezintă o emblemă a orașului nostru, o unitate de învățământ care „produce” an de an olimpici la multiple discipline școlare, un loc încărcat de istorie, emoții și amintiri, un loc în care generații de elevi și profesori s-au perindat de-a lungul anilor, creând modele demne de urmat pentru noi toți”, arată primarul Vasile Coman.
Acesta mai spune că de mai bine de șapte decenii, liceul oraşului este locul în care educația și cultura se îmbină cu profesionalismul, dibăcia și dedicarea cadrelor didactice, dar și cu perseverența și munca elevilor care-i trec pragul.
MaramuresOnline.ro
.
- Publicitate -
Share this Article
adbanner
Sari la conținut