La Şcoala Gimnazială Ieud s-a desfăşurat „Comuniada 2024” pentru elevii din Maramureşul Istoric

1 minute de citit
- Publicitate -

La Şcoala Gimnazială Ieud, s-a desfăşurat astăzi, 10 februarie, „Comuniada 2024” la Limba şi Literatura Română – faza judeţeană, pentru elevii din Maramureşul Istoric.

Comuniada este o competiţie care se adresează elevilor din mediul rural la diferite discipline, precum Limba şi Literatura Română, Matematică, Geografie, Istorie, Caligrafie și Șah.

Şcoala Gimnazială din Ieud a găzduit, astăzi, comuniada la disciplina Limba şi Literatura Română la care au participat 80 de elevi, alături de profesorii şi instructorii care i-au pregătit.

Aceştia au fost răsplătiţi de administraţia ieudeană cu diplome şi suveniruri tradiţionale. „Şcoala este pe primul loc” a susţinut mereu primarul Nicolae Traian David care, prin programele de dezvoltare locală, a reuşit să asigure condiţii bune de desfăşurare a activităţilor şcolare atât pentru elevi cât şi pentru cadrele didactice.

Competiţia a fost organizată cu sprijinul Primăriei Ieud şi al Şcolii gimnaziale din Ieud, în parteneriat cu Inspectoratul Şcolar Judeţean Maramureş.

Felicitări tuturor!

MaramuresOnline.ro

 

- Publicitate -
Share this Article
Sari la conținut