La doar 16 ani, tânăra Ioana Chiş lansează cea de-a doua carte

2 minute de citit
- Publicitate -

Vineri, 17 noiembrie 2023, Biblioteca Județeană „Petre Dulfu” din Baia Mare a fost gazda lansării volumului de poezii „Parfum masculin & alte feminisme”. Un eveniment care a umplut nu doar sala bibliotecii ci şi inimile celor prezenţi, de bucurie şi mândrie, în faţa autoarei de doar 16 ani, Ioana Chiş.

Ioana Chiş este elevă a Colegiului Național „Mihai Eminescu” Baia Mare și membră a Cenaclului „Voci Eminesciene”.  „Parfum masculin & alte feminisme” a apărut la Editura Vremea, București, 2023 şi este deja cel de-al doilea volum al Ioanei, după „Prea multe Gânduri”.

La evenimentul de lansare au participat şi au luat cuvântul: Gheorghe Pârja, Dana Gagniuc Buzura, Gheorghe Bîrlea, Monica Cândea și Nicolae Iuga, moderator fiind Camelia Nistor.

„A fost și va rămâne un eveniment profund întipărit în sufletul meu. Discuții pline de sfaturi și idei valoroase. Oameni talentați și realizați. Tineri (liceeni și studenți) care promit multe în diferite domenii de activare. Corul Colegiului Național “Mihai Eminescu”, care a întregit evenimentul în cel mai frumos mod. Oameni de valoare, care au simțit pentru câteva ore, poezia și puterea pe care aceasta o are în viața noastră. Mulțumesc!”, transmite Ioana cu emoţie.

Foto: Tudor Ciocotişan

 

- Publicitate -
Share this Article
Sari la conținut