Kickboxing: Alexandru Stan VS Alexandru Mercean în Dynamite Fighting Show

2 minute de citit
- Publicitate -

Cea mai mare organizație de combat din România, Dynamite Fighting Show, se întoarce pe 29 martie, în Baia Mare, pentru o ediție spectaculoasă, care aduce în premieră un turneu istoric la categoria mijlocie.

The Dynamite Fighting Show este o companie românească de kickboxing, Muay Thai, arte marțiale mixte, box, kyokushin și taekwondo cu sediul în București, România, care este deținută de veteranul star la categoria grea Cătălin Moroșanu.

Gala din Baia Mare va consemna și revenirea fostului campion european la box profesionist, Florin Cardoș, dar și un super fight la grea, meciul decisiv, între Sebastian Lutaniuc și Marius Munteanu.

Sportivul băimărean Alexandru Stan luptă în acest eveniment sportiv de anvergură împotriva lui  Alexandru Mercean, în direct la Pro Arena.

Evident, un astfel de eveniment necesită o pregătire pe măsură, necesitând cheltuieli. Din fericire, Alexandru are alături de el sponsori care îl ajută și cărora dorește să le mulțumească pentru implicare.

  • Farmacia Nordpharm
  • Prof Com Invest
  • Diflora
  • Kinetic by Friedl Med
  • Magazin Joke
  • The Buffet
  • TKR Brand
  • Merasport – unic importator Hummel pentru România

”Aceștia sunt alături de noi, nu doar în acesta gală, ci pe tot parcursul anului competițional, atât al meu cât și a copiilor de la Fit Expert, care muncesc din greu pentru visul lor .

Pentru noi, acestă gală este una foarte importantă, pentru că se desfășoară acasă, în Baia Mare, dar si pentru că vor fi prezenti sportivi importanți din Kickbox-ul românesc și nu numai.  M-am pregătit intens pentru a face o figură frumoasă, pentru un meci extraordinar.

Îmi doresc din suflet să fiu selectat pentru următoarele gale Dynamite Fightig Show . Țin să menționez că la gala din Baia Mare va fi prezent și Remy Bonjasky, un nume imens în lumea Kickbox-ului mondial”, a declarat Alexandru Stan.

- Publicitate -
Share this Article
Sari la conținut