Județul Maramureș promovat la târgul de turism BIT Milano

1 minute de citit
- Publicitate -

La invitația Ministerului Economiei, Antreprenoriatului și Turismului și a Organizației de Management al Destinației Județene Maramureș, Consiliul Județean Maramureș a participat la târgul internațional de turism BIT – International Tourism Exchange, care a avut loc în Milano, Italia, în perioada 4 – 6 februarie 2024. Evenimentul de anvergură a constituit o radiografiere a turismului global, promovând cele mai captivante destinații și cele mai interesante activități turistice și subliniind, totodată, tendințele în continuă schimbare în această industrie.

La evenimentul care s-a adresat atât turiștilor, cât și profesioniștilor industriei, au participat în acest an peste 1.100 de expozanți din 66 de țări. Județul Maramureș a fost promovat în cadrul standului național al României, alături de alți nouă co-expozanți din țara noastră. În deschiderea evenimentului, standul național a primit vizita Excelenței Sale, doamna Carmen Liliana Iacob, Consul General al României la Milano.

Cu accent pe un turism durabil, conștient, personalizat și adaptat tendințelor digitale, BIT 2024 a depășit și de această dată așteptările participanților, consolidându-și poziția în topul evenimentelor de profil din Europa.

- Publicitate -
Share this Article
Sari la conținut