Jerome France rămâne „regele” Gutâiului la Trofeul Baia Mare Masters

2 minute de citit
- Publicitate -
Pilotul francez s-a „abonat” la victorii, dominând categoric ediția din acest an a Trofeului Baia Mare pentru a-și adjudeca a doua victorie din acest sezon al Trofeului Național Masters de viteză în coastă, preluând astfel și șefia categoriei II.
După ce în prima zi a stabilit un nou record și le-a oferit o lecție de pilotaj tuturor celor prezenți pe Gutâi: atât spectatorilor cât și celorlalți sportivi, Jerome France a luat-o de unde-a lăsat-o, câștigând rând pe rând toate cele 4 manșe ale zilei decisive.
Nu doar atât, pilotul francez și-a doborât și propriul record – bifând pentru al doilea sezon consecutiv titlul de „King of the Hill” acordat pilotului cu cel mai rapid timp – 2:45,781. Astfel, experimentatul pilot preia conducerea TNMVC după jumătatea sezonului și devine prim-favorit la supremația categoriei sale.
Iar dacă reușita dominantă a lui France nu mai reprezintă o surpriză, ceea ce s-a consumat în cadrul categoriei I în cele două zile de competiție de la Trofeul Baia Mare – proiect organizat cu sprijinul financiar al Consiliului Județean Maramureș, rămâne o surpriză atât pentru protagonistul principal cât și pentru fanii sportului cu motor. La numai a treia prezență cu modelul Audi R8 GT3 LMS, hunedoreanul Mihai Leu și-a învins adversarii cu un timp cumulat de 06:12,432 preluând astfel și șefia provizorie a categoriei I.
- Publicitate -
Share this Article
adbanner
Sari la conținut