IPJ Maramureș caută iubitori de animale

2 minute de citit
- Publicitate -

Inspectoratului de Poliţie Judeţean Maramureș organizează activitatea de recrutare a candidaţilor în vederea ocupării unui post vacant de agent de poliţie – agent II (și conductor câini) la Compartimentul conductor câini, Poliția Municipiului Baia Mare: Poliție canină (poziția 43 din anunțul I.G.P.R.), prin încadrare directă din sursă externă, pe funcții de execuție vacante, a persoanelor cu studii corespunzătoare cerinţelor postului şi care îndeplinesc condiţiile legale pentru reducerea deficitului de personal.

Pentru accesarea informațiilor privind concursul pentru ocuparea unui număr de 60 posturi vacante de agent de poliție (și conductor câini)  existente la nivelul Poliției Române vă rugăm sa accesați linkul următor: https://hub.mai.gov.ro/recrutare/anunt/view?id=1192

Înscrierea pentru postul de la Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Maramureş se realizează în perioada 19.03 – 03.04.2024 (inclusiv în zilele nelucrătoare, pe data de 03.04.2024 doar până la orele 16:00), online la adresa de e-mail sursaexterna@mm.politiaromana.ro.

Cererile de înscriere însoțite de documentația solicitată transmise după data de 03.04.2024, orele 16:00, nu vor fi luate în considerare.

Programarea la probele eliminatorii, respectiv proba scrisă pentru candidații validați se va realiza de către Inspectoratul General al Poliției Române prin postarea unui anunț pe linkul următor: https://hub.mai.gov.ro/recrutare/anunt/view?id=1192.

De asemenea tot pe această cale se vor transmite toate informațiile referitoare la organizarea și  desfășurarea concursului.

Relaţii suplimentare se pot obține de la sediul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Maramureş, din municipiul Baia Mare, str. 22 Decembrie, nr. 37 – Serviciul Resurse Umane, telefon 0262-207.711.

- Publicitate -
Share this Article
Sari la conținut