Intervenții inedite ale polițiștilor din Maramureș la început de primăvară

1 minute de citit
- Publicitate -

Este 1 Martie, începutul primăverii, iar pentru polițiști un prilej de acțiuni inedite. Și în acest an aceștia au respectat tradiția, oferindu-le atât colegelor cât și conducătoarelor auto câte un mărțișor, în semn de prețuire și respect.

Astfel, doamnele și domnișoarele care au circulat astăzi pe raza municipiilor Baia Mare, Sighetu Marmației și Seini au fost oprite și “sancționate” cu mărțișoare.

”Emoțiile pe care le experimentează conducătoarele auto în momentul în care sunt oprite de polițiști s-au transformat în zâmbete și bucurii.

Odată cu simbolurile primăverii oferite doamnelor şi domnişoarelor aflate la volan, poliţiştii le-au adresat acestora şi recomandări pentru a evita implicarea lor în incidente în trafic și importanța respectării legislației rutiere în vigoare.
Și de această dată acțiunea polițiștilor s-a dovedit a fi eficientă, o surpriză plăcută recompensată cu zâmbete și gânduri bune.

Polițiștii maramureșeni urează tuturor o primăvară minunată, în siguranță, cu soare în suflet, armonie și fericire!”, conform unui comunicat al Poliției Maramureș.

- Publicitate -
TAGGED: , ,
Share this Article
Sari la conținut