Întâlnire de lucru a reprezentanților ISJ Maramureș cu directorii de învățământ preuniversitar

1 minute de citit
- Publicitate -

La Colegiul de Arte Baia Mare a avut loc în data de 13 marti o întâlnire de lucru a reprezentanților ISJ Maramureș cu directorii de învățământ preuniversitar din județul nostru.

Tematica dezbaterilor a vizat, în principal, aspecte referitoare la managementul resursei umane, acestea fiind prezentate de Carmen Moldovan, inspector școlar pentru managementul resursei umane.

”Domnul prof. Pop Mihai, inspector școlar general, a readus în atenție rezultatele obținute la simularea probelor scrise din cadrul Evaluării Naționale din acest an școlar și nevoia de a deveni mai eficienți în procesul de învățare. De asemenea, a pus în discuție faptul că s-au înmulțit cazurile de violență în mediul școlar și modul în care trebuie să se implice personalul unității de învățământ preuniversitar în gestionarea acestor situații.

Domnul prof.dr. Dan Filip, inspector școlar general adjunct, a prezentat Procedura privind managementul cazurilor de violență asupra antepreșcolarilor /preșcolarilor/ elevilor și a personalului unității de învățământ, precum și al altor situații corelate, în mediul școlar și a suspiciunii de violență asupra copiilor în afara mediului școlar (OME 6235/2023)”, arată ISJ Maramureș.

- Publicitate -
Share this Article
Sari la conținut