În Sighetu Marmației a avut loc întâlnirea de lucru din cadrul proiectului „Grupuri de lucru pentru participanții la cursurile de prevenire a traficului de persoane”

1 minute de citit
- Publicitate -

Cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Episcop Iustin, luni, 11 martie 2024, a avut loc, la Centrul Cultural Pastoral „Sfântul Iosif Mărturisitorul” din Municipiul Sighetu Marmației, întâlnirea de lucru din cadrul proiectului intitulat „Grupuri de lucru pentru participanții la cursurile de prevenire a traficului de persoane” în Episcopia Ortodoxă Română a Maramureșului și Sătmarului.

La eveniment au participat preoți din protopopiatele Sighet și Vișeu, părintele consilier patriarhal Ciprian Ioniță, Alexandra Mararu, din partea IOCC Romania, trainer și expert trafic de persoane, Claudia Predut împreună cu Arhim. Ioachim Tomoiagă, consilier eparhial, Pr. Vasile Aurel Pop, protopopul Sighetului, Pr. Andrei Pop, inspector eparhial, Pr. Dan Ioan Sidău, directorul Centrului Cultural, Arhid. Dumitru Botiș, director cu serviciile sociale ale eparhiei.

- Publicitate -
Share this Article
Sari la conținut