În luna mai, va avea loc Festivalul Naţional de Muzică Uşoară şi Populară „Insieme Music Festival” la Teatrul Municipal Baia Mare

2 minute de citit
- Publicitate -

Asociaţia Culturală pentru Muzică şi Suflet Insieme organizează prima ediție a festivalului  INSIEME MUSIC FESTIVAL, un eveniment pregătit să întâmpine cei mai talentați copii din toată țară şi un bun prilej de cunoaștere și dezvoltare personală a fiecărui concurent!

Evenimentul se va desfăşura în perioada 24 – 26 mai 2024 la Teatrul Municipal din Baia Mare

Organizatorii arată că va fi o primă ediție de excepție cu un juriu format din profesioniști, scenotehnică ultraperformantă, premii foarte valoroase, transmisiune LIVE, o locație superbă dar și multe alte surprize pregătite pentru toți cei înscriși. Iar scena în sine va fi un adevărat spectacol: lumini, ecran Led, fum greu dar și cu un sunet impecabil care să transmită emoția din vocea fiecărui concurent.

„Cu o experiență de aproape 10 ani în șlefuirea talentelor care ne-au trecut pragul, am decis ca prin acest festival să realizăm o rampă de lansare a tinerelor voci din întreaga țară. Vom invita alături de noi să participe școli de renume cu elevi valoroși care își vor arăta măiestria și pe care dorim să-i motivăm și cu premii în bani, substanțiale. Aceste premii dorim să contribuie la susținerea lor ca mici artiști în pregătirea muzicală necesară”, au declarat Mădălina şi Gabriel Ghenoiu, organizatori ai festivalului.

SECŢIUNI CONCURS

Înscrierile se fac până în data de 10 mai 2024 la una din următoarele secțiuni:
🎤 MUZICĂ UȘOARĂ DEBUT/AVANSAȚI
🎤 MUZICĂ POPULARĂ DEBUT/AVANSAȚI
🎤 GRUPURI
🎤 HIGH SCHOOL MUSICAL SHOW
🎤 INSIEME

PREMII CONCURS

𝗠𝗔𝗥𝗘𝗟𝗘 𝗧𝗥𝗢𝗙𝗘𝗨 𝗜𝗡𝗦𝗜𝗘𝗠𝗘 𝗠𝗨𝗦𝗜𝗖 𝗙𝗘𝗦𝗧𝗜𝗩𝗔𝗟 𝟱.𝟬𝟬𝟬 𝗥𝗢𝗡
🏆 MUZICĂ UȘOARĂ 𝟭.𝟬𝟬𝟬 𝗥𝗢𝗡
🏆MUZICĂ POPULARĂ 𝟭.𝟬𝟬𝟬 𝗥𝗢𝗡
🏆DEBUT 𝟭.𝟬𝟬𝟬 𝗥𝗢𝗡
🏆GRUPURI 𝟭.𝟬𝟬𝟬 𝗥𝗢𝗡
🏆HIGH SCHOOL MUSICAL SHOW 𝟭.𝟬𝟬𝟬 𝗥𝗢𝗡
🏆INSIEME 𝟭.𝟬𝟬𝟬 𝗥𝗢𝗡

REGULAMENT CONCURS

Detalii despre regulament, înscrieri sau alte informaţii puteţi obţine de la organizatorii festivalului Mădălina Ghenoiu (tel. 0746121226) şi Gabriel Ghenoiu (0728102000), email: festivalulinsieme@gmail.com, dar şi pe www.insiememusicschool.ro sau  pe pagina de socializare a şcolii de muzică https://www.facebook.com/InsiemeSchoolMusic/

Mult succes tuturor!
MaramuresOnline.ro

- Publicitate -
Share this Article
Sari la conținut