În Baia Mare se va organiza examen de simulare a admiterii 2024 la UMF „Iuliu Hațieganu” Cluj Napoca

1 minute de citit
- Publicitate -
În Baia Mare se va organiza examen de simulare a admiterii 2024 la Universitatea de Medicină și Farmacie „Iuliu Hațieganu” Cluj Napoca”. Anunţul a fost făcut de Inspectoratul Școlar Județean Maramureș, în urma încheierii unui acord de parteneriat cu Universitatea de Medicină și Farmacie „Iuliu Hațieganu” Cluj-Napoca și Colegiul Național „Vasile Lucaciu” Baia Mare, menit să consolideze relaţiile de colaborare dintre mediul didactic universitar și preuniversitar.
Un obiectiv important al parteneriatului este organizarea examenului de simulare a admiterii 2024 la Universitatea de Medicină și Farmacie „Iuliu Hațieganu” Cluj Napoca pentru elevii de liceu din județul Maramureș.
Examenul se va desfășura la Colegiul Național „Vasile Lucaciu” Baia Mare în primăvara anului 2024.
Reprezentanţii Inspectoratului Şcolar Judeţean Maramureş sunt de părere că „acest demers reprezintă atât o oportunitate pentru viitorii studenți, cât și o modalitate eficientă de creștere a nivelului de competitivitate în vederea susţinerii examenului de admitere”.
Ideea organizării acestui examen de simulare a admiterii 2024 îi aparţine profesorului de chimie Bud Ionel de la Colegiul Național „Vasile Lucaciu” din Baia Mare, iniţiativă îmbrăţişată cu încredere de rectorul Universităţii de Medicină și Farmacie „Iuliu Hațieganu” Cluj-Napoca, prof. dr. Buzoianu Anca Dana.
MaramuresOnline.ro
- Publicitate -
Share this Article
adbanner
Sari la conținut