În 25 Mai va avea loc Conferinţa „Importanța inteligenței emoționale în lumea de azi” la Vişeu de Sus

3 minute de citit
- Publicitate -

Primăria orașului Vișeu de Sus, Clubul Rotary și Cabinetul individual de psihologie Angela Kolozsvari, în parteneriat cu școlile și grădinițele din comunitate, vă invită joi, 25.05.2023,  de la ora 16:00, la Conferința „Importanța inteligenței emoționale în lumea de azi” care va avea loc la Hotel Gabriela din Vişeu de Sus.

Vor lua cuvântul şi vor împărtăşi din vasta lor experiență și pregătire profesională oameni deosebiţi şi pregătiţi în domeniu, precum prof.univ.dr.  Bocoș Mușata-Dacia de la U.B.B. Cluj-Napoca,  Zoltan Veres, expert în inteligența emoțională, Anca Florina Costache, specialist avansat în Tehnici de Eliberare Emoțională EFT, psih. Alina Pralea și drd. Fredy Alfred, U.B.B. Cluj-Napoca.

Mușata-Dacia BOCOȘ este profesor univ. dr. la Departamentul de Ştiinţe ale Educaţiei, Facultatea de Psihologie şi Ştiinţe ale Educaţiei a Universităţii Babeş-Bolyai din Cluj-Napoca, conducător de doctorat în domeniul „Ştiinţe ale educaţiei”, fondator și editor al jurnalului „Educația 21”, coordonatoarea colecţiei „Paedagogia” a Editurii Presa Universitară Clujeană a Universității Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca. Principalele domenii ştiinţifice abordate sunt: teoria, metodologia și managementul instruirii; teoria, metodologia și managementul curriculumului; pedagogia interactivă; didactica disciplinelor pedagogice.

Anca Florina Costache este specialist avansat Tehnici de Eliberare Emotionala EFT, MatrixReimprinting, creator programe on-line pentru femei: „Iubesc oamenii și îmi place să ii ajut să își vadă potențialul din ei, să se redescopere, să vadă frumusețea din ei și să învețe să se iubească și accepte așa cum sunt. Pentru aceasta e nevoie de eliberarea bagajului emoţional, pentru a-şi depăşi limitele și blocajele auto-impuse, întocmai cum am reușit și eu să le depășesc”. „Împreună putem construi o lume mai bună pentru noi, pentru copiii și nepoții noștri”, este convingerea specialistul Anca Costache.

Zoltan Veres este expert în dezvoltarea inteligenței emoționale, certificat în sistemul SixSeconds și prezent pe piața de dezvoltare personală din România din anul 2015. A ajuns lider de piata prin peste 1000 de evenimente online și în sală, cursuri, traininguri, workshop-uri și prezentări dedicate promovării și dezvoltării inteligenței emoționale. A creat singurul program din România care te ajută să devii propriul terapeut și coach prin dezvoltarea inteligenței emoționale, metodologia din program fiind practicată de peste 2500 de cursanți. Îi învață pe oameni să înțeleagă mai bine „matematica” emoțiilor și modul în care inteligența emoțională îi ajută să fie mai performanți, să construiască relații mai bune, să se înțeleagă și să se transforme mult mai ușor și mai eficient.

În  cadrul evenimentului, Angela Kolozsvari îşi va lansa volumul de poezii ,,Răstimpuri și anotimpuri terapeutice”.

 

MaramuresOnline.ro

- Publicitate -
Share this Article
adbanner
Sari la conținut