Împreună pentru Florin Zaharie – Super Omul fără antebrațe

3 minute de citit
- Publicitate -
Asociația Energia Mișcării în parteneriat cu Asociația Assoc continuă campania umanitară pentru Florin Zaharie, super omul fără antebrațe, cu un eveniment inedit la Sala Sporturilor „Lascăr Pană” în data de 26 martie 2023, ora 14.00.
Programul acestuia va cuprinde :
Câteva reprize de câte 10/15 min de fotbal între eroii cu dizabilități de la Assoc și reprezentanţi ai Poliției Locale, Jandarmeriei, Cadrelor Medicale, Smurd, Pompieri, Armata.
În pauze vor fi și câteva surprize muzicale, iar la final toți copiii prezenți vor fi provocaţi la o activitate cu obstacole, distractivă, educativă și activă.

Povestea lui Florin Zaharie

Florin Dorel Zaharie (în vârstă de 49 de ani) a fost victima unui teribil accident de muncă, produs acum şase ani. Totul s-a întâmplat la Dej, pe 26 septembrie 2016, când bărbatul se afla pe cuva unei macarale şi muncea la un transformator.
Atunci, din cauza arcului electric declanşat, colegul său – Gheorghe Coza – a murit pe loc, iar el a suferit răni grave. Totodată, o mare parte a municipiului Dej a rămas fără electricitate pe o perioadă de zeci de minute.
De atunci Florin continuă să înfrunte cu curaj și determinare toate obstacolele noii lui vieți fără antebrațe.
Pe lângă faptul că s-a adaptat acestei situații dificile, el ajută necondiționat atât pe vecinii care sunt mai în vârstă, cât și pe colegii cu diferite dizabilități de la Asociația Assoc și pe oricine are nevoie.
La fel cum el oferă necondiționat ajutorul și susținerea pentru semenii lui, la fel trebuie să o facem și noi, familia băimărenilor cu suflet mare!
Haideți să-l ajutăm pe Florin Zaharie să-și îndeplinească cel mai mare vis a lui și anume: să poate să-și ţină din nou copilul în brațe, iar asta se va putea întâmpla prin achiziționarea a două proteze bionice în valoare de aproximativ 65.000 eur bucata. Până în acest moment s-au strâns 15.000 euro.
Acestea sunt conturile personale ale lui Florin Dorel Zaharie în care puteți dona:
BANCA BCR
RON : RO48 RNCB 0182 1212 9685 0001
EUR : RO53 RNCB 0182 1212 9685 0008
RNCB ROBU
- Publicitate -
Share this Article
Sari la conținut