Clubul De Presă invită jurnaliștii să se alăture gratis unui demers de îmbunătățire a mass media din România

1 minute de citit
- Publicitate -

Casele de presă și jurnaliștii pot deveni membri prin completarea formularelor postate pe site-ul https://clubuldepresa.ro/?page_id=30, calitatea de membru al Clubului de Presă nefiind incompatibilă cu calitatea de membru al altei organizații de presă. În acest club nu se plătesc cotizații, membrii neavând niciun fel de obligație financiară.

Devenind membru al Clubului de Presă aveți posibilitatea de a decide nu doar asupra obiectivelor Clubului, făcând propuneri concrete, ci și asupra celor care să vă reprezinte. Odată cu Ziua Mondială a Libertății Presei, 3 mai 2023, va avea loc și prima Convenție Natională la care vor fi adoptate cele mai importante documente, va fi aleasă conducerea Departamentului Ziariștilor și Departamentului Proprietarilor, precum și componența Consiliului de Onoare. Obiectivele Departamentelor precum și Codul deontologic al jurnalistului pot fi consultate pe site.

Clubul de Presă a fost constituit pentru a reuni un număr cât mai mare de profesioniști și vehicule de comunicare și pentru a oferi reprezentare presei românești. Colaborarea noastră poate face mai ușoară misiunea de a apăra și promova jurnalismul de calitate în interes public, precum și libertatea cuvântului și a presei.

 

 

- Publicitate -
Share this Article
Sari la conținut