Handbal feminin: Minaur Baia Mare vs Universitatea Craiova – 29 la 26

3 minute de citit
- Publicitate -
Cu o etapă înainte de încheierea turului de campionat, Minaur Baia Mare țintea victoria în confruntarea de pe propriul teren cu Sport Club Municipal Universitatea Craiova (formație care cel puțin prin prisma poziției din clasament pornea ca favorită), oltencele fiind alături de Rapid, Gloria Bistrița sau Dunărea Brăila în ecuația pentru unul dintre cele două locuri de pe podium (locurile 2 și 3).
Având pentru prima oară în acest campionat întreg lotul valid, Minaur Baia Mare reușește să păstreze echilibrul pe tabela de marcaj timp de 50 de minute, deși în mare parte a acestui interval de timp a fost formația care a alergat după egalare, scorul primei reprize fiind unul elocvent, C.S.Minaur – S.C.M.Universitatea Craiova 12-13.
Jucând inteligent băimărencele reușesc în ultimele opt minute de joc să preia conducerea, mai întâi la o diferență de un gol minutul 52, pentru ca mai apoi acest ecart să se mărească la două sau chiar trei goluri.
Cu 36 de secunde înainte de finalul partidei, extrema dreaptă Oana Doina Borș avea să înscrie ultimul gol al partidei consființind o frumoasă victorie a fetelor noastre, Minaur Baia Mare – Universitatea Craiova 29-26.
Pentru băimărence urmează un final de lună încărcat cu trei jocuri într-un interval de doar zece zile, pe 20 ianuarie vor juca în deplasare cu Handbal Club Zalău, pe 27 ianuarie tot în deplasare cu Măgura Cisnădie și în fine pe 31 ianuarie vor primi vizita vicecampioanei României, Rapid București.

CS Minaur Baia Mare

Amra Pandzic (6 intervenții, a apărat un 7m), Cristina Mihiș (6 intervenții) – Magda Cazanga 7 (2 din 7m), Katarina Pavlovic 6, Alba Chiara Spugnini Santome 5 (3 din 7m), Ana Maria tănasie 4, Amelia Lundback 3 (unul din 7m), Maria Andreea Ianăși 2, Dijana Ujkic 1, Oana Borș 1, Maria Gomes da Costa, Luciana Popescu, Andreea Țîrle.

Antrenori: Andrei Popescu, Daniel Apostu

SCMU Craiova

Bianca Curmenț (6 intervenții, a apărat un 7m), Darli Zoqbi de Paula (3 intervenții, a apărat 3 lovituri de la  7m) – Dejana Milosavljevic 7, Katarina Bojicic 7, Adina Cace 3, Katarina Krpez Slezak 3 (2 din 7m), Cristina Burcea Zamfir 2, Dijana Mugosa 2, Maria Pascan 2, Patricia Ghețu, Denisa Valcan, Bojana Milic, Durdina Malovic, Alexandra Colac, Oana Ștefania Jipa, Hristina Resetar.

Antrenori: Bogdan Burcea, Florentina Stanciu, Sorin Toacsen

Alin BOȚIOC

Sursa foto : CS Minaur Baia Mare

- Publicitate -
Share this Article
Sari la conținut