Gheorghe Zamfir felicită Ansamblul Folcloric Național Transilvania

1 minute de citit
- Publicitate -

În perioada 19-21 August, Ansamblul Folcloric Național ,,Transilvania” a participat la cea de-a V-a ediție a Festivalului Internațional de Nai, organizat de Fundația Internațională de Muzică Gheorghe Zamfir. Ansamblul a pus în scenă Proiectul cultural „Pintea Haiducul”, și totodată cele mai reprezentative momente ale Maramureșului Istoric și Voievodal.

„Vă transmit aceste rânduri pentru a vă mulțumi în mod deosebit, pentru sprijinul acordat Fundației noastre prin trimiterea Ansamblului Naional Transilvania la Festivalul Internațional de Nai Gheorghe Zamfir, Găiești 2023.

Momentele artistice și întreg nivelul de spectacol al Ansamblului ne-au onorat.

M-a bucurat prezența Ansamblului condus cu devotament de doamna Iuliana Dragoș, mai ales pentru că eu am apreciat și purtat mereu în suflet, și am interpretat cu mare succes, în concertele mele prin lume, folclorul maramureșan.

Sper să colaborăm și pe mai departe pentru a promova actul artistic autentic și artiștii de valoare ai acestei țări. Vă mulțumesc încă o dată!”, arată Gheorghe Zamfir într-o scrisoare de mulțumire adresată Ansamblului Folcloric Național Transilvania.

- Publicitate -
Share this Article
Sari la conținut