Gheorghe Șimon, deputat PSD: Sprijin pentru producătorii români: punem tricolorul pe produsele românești

1 minute de citit
- Publicitate -

Partidul Social Democrat sprijină producătorii români, iar parlamentarii social-democrați au inițiat deja un proiect de lege în acest sens.

„Consumatorii au dreptul să fie cât mai informați, să identifice cât mai simplu și mai ușor care produse conțin materii prime românești. PSD propune tricolorul ca însemn distinctiv pe eticheta produselor  ca pe un lucru firesc, o expresie practică și utilă a manifestării unui autentic patriotism economic”, a subliniat Gheorghe Șimon, deputat PSD de Maramureș.

Astfel, la initiativa PSD, tricolorul va deveni sinonim cu produsele de calitate, produsele care au în componență materii prime românești.

„Cine va vedea Tricolorul pe eticheta unui produs va avea garanția că respectivul produs conține materii prime românești. Efectele vor fi benefice! Se semnalizează și se încurajează consumul produselor naționale și astfel se susțin locuri de muncă, salarii și taxe în România. Este o soluție concretă pe care PSD o adaugă politicii sale asumate și perseverente, de sprijinire a economiei românești și a producătorilor români, care face diferența clară față de cei care dau din gură populist-naționalist, dar nu fac nimic”, a mai adăugat Gheorghe Șimon, deputat PSD de Maramureș.

- Publicitate -
Share this Article
Sari la conținut