Gheorghe Șimon, deputat PSD: „ Mandatul acestui Guvern trebuie să fie despre reforme şi economie”

1 minute de citit
- Publicitate -

Premierul Marcel Ciolacu și guvernatorul BNR extind buna colaborare instituțională la toate nivelurile posibile. Discuția pe care au avut-o a evidențiat cât de mult contează o relație de lucru performantă, așa cum a fost cu ministerul Finanțelor condus de Adrian Câciu și utilitatea unei astfel de conlucrări și cu alte ministere cu rol important în economia și finanțele naționale

„Mandatul asumat al acestui Guvern este despre reforme şi economie. Trebie să facem eforturi ca economia să producă mai multă valoare şi locuri de muncă, iar rezultatele să se vadă concret în buzunarele oamenilor. Inflația rămâne pentru guvern și BNR inamicul imediat care trebuie înfrânt și în acest sens este esențială colaborarea și sincronizarea politicilor Guvernului cu măsurile și deciziile BNR”, a subliniat Gheorghe Șimon, deputat PSD de Maramureș.

Reducerea deficitului bugetar în parametri asumați este un alt obiectiv stabilit de comun acord. Guvernatorul BNR a remarcat anvergura investițiilor asumate de guvern – 250 de miliarde de lei – și s-a declarat impresionat de determinarea premierului Ciolacu de a atinge acest obiectiv.

 

- Publicitate -
Share this Article
Sari la conținut