Gheorghe Șimon, deputat PSD de Maramureș: „Priorităție sunt altele în acest moment, nu listele de candidați!”

1 minute de citit
- Publicitate -

Invitat la o televiziune națională, Sorin Grindeanu, prim-vocepreședintele PSD a fost întrebat despre listele de candidați, în perspectiva anului electoral care se apropie. După declarațiile făcute de social-democrat, a fost lansată idea unor liste comune de candidați PSD-PNL.

„Prim-vicepreședintele PSD, Sorin Grindeanu a răspuns unei întrebări puse de un moderator de la o televiziune centrală și de aici a pornit un adevărat val de speculații. În ultimele zile, în spațiul public, au circulat numeroase speculații legate de eventualele liste de candidați de anul viitor, iar unele voci s-au grăbit să dea liste comune la PSD cu PNL-ul. Discuția nu are sens acum, când prioritățile sunt legate de actul de guvernare. Acum prioritățile sunt combaterea inflației, ținerea sub control a deficitului, folosirea banilor europeni, protejarea celor cu venituri mici”, a subliniat,Gheorghe Șimon, deputat PSD de Maramureș.

Social democrații au ales guvernarea în tandem cu  liberalii doar pentru „binele românilor”, dar eventualele liste comune de candidați sunt excluse în acest moment.

- Publicitate -
Share this Article
adbanner
Sari la conținut