Gheorghe Șimon, deputat „Fostul premier vorbește despre buget ca și cum altcineva l-ar fi aprobat!”

1 minute de citit
- Publicitate -

Fostul premier liberal critică modul în care a fost elaborat bugetul pe anul 2023, recunoaște că a comis „o greșeală în ceea ce privește estimarea veniturilor”, dar nu-și asumă „greșeala” comisă pentru care „plătesc” toți românii.

„Fostul premier vorbește despre buget ca și cum altcineva l-ar fi aprobat. Dacă apreciază că a fost greșit, atunci să facă un gest de onoare pentru a-și asuma răspunderea că a aprobat ceva greșit. La aprobarea bugetului, același Ciucă afirma cu mândrie că „este un buget realist, echilibrat care vizează susținerea economiei și protejarea populației”, a precizat adăugat Gheorghe Șimon, deputat PSD de Maramureș.

„Eroarea de judecată” este de fapt a fostului președinte ANAF care a demisionat între timp și care a propus doar soluții catastrofale.

„Estimarea veniturilor bugetare pe anul 2023, pe care o critică acum  fostul premier Ciucă, s-a realizat pe baza planului de încasări realizat de fostul șef schior de la ANAF, Lucian Heiuș, care își făcea selfiuri pe pârtia de schi în timp ce încasările instituției pe care o conducea se prăbușeau și care își propunea să crească încasările la buget prin desfășurarea de controale la video-chat”, a mai adăugat Gheorghe Șimon, deputat PSD de Maramureș.

- Publicitate -
Share this Article
Sari la conținut