Gala Premiilor Capital 2023: Maramureşul a primit Premiul pentru realizarea de proiecte de finanțare de două miliarde de euro

2 minute de citit
- Publicitate -
Miercuri, 13 decembrie, la Phoenicia Grand Hotel București  avut loc Gala Premiilor Capital 2023. Evenimentul reunește anual numeroase personalități din mediul de business, antreprenoriat, politic, cultural, medical, social și mass-media.
Judeţul Maramureş a fost reprezentat la acest eveniment de Ionel Bogdan, preşedintele Consiliului Judeţean Maramureş, care a primit premiul pentru realizare de proiecte de finanțare de două miliarde de euro pentru județul nostru.
„Am fost onorat să primesc în această seară „Premiul pentru realizare de proiecte de finanțare de două miliarde de euro pentru județul Maramureș”, în cadrul Galei Premiilor Capital 2023.
Acest premiu confirmă că în Maramureș lucrurile merg în direcția bună și că după trei ani de muncă intensă, încep să se vadă și roadele muncii noastre, în numeroasele șantiere deschise în județ, cele mai multe cu finanțare europeană.
Am promis că aduc 1 miliard de euro în Maramureș și lucrez în prezent la proiecte de 2 miliarde de euro. Desigur, aceste succese importante pentru județul nostru nu ar fi posibile fără munca și implicarea echipei mele de la Consiliul Judeţean Maramureş și fără încrederea maramureșenilor.
Dedic acest premiu echipei mele, pentru munca pe care o depun în fiecare proiect în parte, familiei mele, pentru sprijin şi răbdare și, desigur, maramureșenilor, pentru susținerea lor”, a declarat Ionel Bogdan, preşedinte C.J. Maramureş.

MaramuresOnline.ro

- Publicitate -
Share this Article
Sari la conținut