Gabriel Cumpănici a semnat cu Minaur pentru 3 sezoane

2 minute de citit
- Publicitate -

Jucătorul Gabriel Cumpănici de la CSM Vaslui va evolua următoarele trei sezoane la echipa masculină a CS Minaur. El a avut mai multe oferte, dar a ales în cele din urmă să joace pentru Minaur.

Gabriel Ștefan Cumpănici are 24 de ani (12 octombrie 1998), s-a născut la Vaslui și joacă pe postul de centru sau de inter stânga. Este un jucător cu un gabarit impresionant (1.98 m înălțime și 102 kg). A debutat la CSM Vaslui în sezonul 2017-2018, iar de atunci, timp ce șase sezoane a evoluat doar pentru această echipă. Până la debutul în echipa de seniori a jucat pentru LPS Vaslui.

A debutat în echipa națională de seniori a României cu ocazia meciului amical pe care “tricolorii” l-au susținut cu Georgia, în care a reușit să înscrie două goluri. Partida (scor 37-25) a avut loc în luna noiembrie a anului 2021. Gabriel a adunat 6 meciuri pentru echipa națională și a marcat de 14 ori.

În acest sezon de Liga Zimbrilor, Cumpănici a marcat 67 de goluri pentru echipa din Vaslui, fiind al doilea marcator al echipei sale după Florin Acatrinei.

Sperăm și noi să vedem măcar în sezonul viitor ca se vor face schimbări în timpul meciurilor, că jucătorii vor fi odihniți atunci când este nevoie, că vor juca toți dacă tot avem un lot numeros și valoros.

Legenda merge mai departe.

Sursa: CS Minaur

- Publicitate -
Share this Article
Sari la conținut