Final de an la Spitalul Judeţean „Dr. Constantin Opriş” din Baia Mare

2 minute de citit
- Publicitate -
Anul 2023 a fost marcat de proiectele de modernizare ale Spitalului Județean de Urgență „Dr. Constantin Opriş” Baia Mare care presupun modificarea continuă a structurii funcționale, adaptarea resurselor disponibile, găsirea de soluții la solicitările impuse de aceste modificări funcționale, adaptarea în permanență la cerințele și nevoile de asigurare a serviciilor de sănătate.
Mii de pacienți, din toate colțurile județului, au apelat la serviciile medicale ale spitalului judeţean: bolnavi de diabet, pacienți cu nevoi de examinări imagistice, cu afecțiuni oftalmologice, gastroenterologie, ORL, endocrinologice, ortopedie, dermatologice, oncologice, cardiologice, angiografie, chirurgie generală, chirurgie toracică,chirurgie plastică, obstetrică –ginecologie, pediatrie, neonatologie, urologie, reumatologie.
Pe tot parcursul anului 2023, spitalul a desfăşurat o activitate complexă, dificilă, din partea tuturor secțiilor și compartimentelor noastre medicale, care au conlucrat pentru acordarea celor mai bune terapii pentru fiecare pacient. În cadrul Spitalului Județean de Urgență au fost efectuate 13152 intervenții chirurgicale.
„Îmbunătățirea sistemului de servicii medicale a fost și rămâne obiectivul strategic al unității sanitare. SJUBM se bazează pe valorile sale etice fundamentale, cum ar fi integritatea, încrederea, confidențialitatea, echitatea și profesionalismul. Finalul anului 2023 stă să treacă și ne gândim cu recunoștință la tot ce am realizat și la faptul că am putut fi alături de pacienții și partenerii noștri prin servicii medicale de calitate. Spitalul SJUBM își va urma în anul 2024 programul complex și continuu de dezvoltare a calității serviciilor medicale, a dotărilor și a proiectelor demarate în 2023, cu scopul de a veni în sprijinul bolnavilor care aleg să fie tratați și să își redobândească sănătatea la Spitalul de Urgență Baia Mare”, a declarat managerul spitalului, Alexandru Oros.
- Publicitate -
Share this Article
Sari la conținut