Festivalul de cultură urbană la Muzeul Județean de Istorie și Arheologie Maramureș. Participanții au dansat alături de coregrafi

2 minute de citit
- Publicitate -

Afu-Ra și Brigada D au sărbătorit cinci decenii de hip hop la Roots la Festivalul de cultură urbană.

Ineditul eveniment de hip hop și cultură urbană a avut loc weekend-ul trecut la Muzeul Județean de Istorie și Arheologie Maramureș.

Organizatorii au pregătit, pentru a aniversa 50 ani de hip-hop, artiști speciali. Iar capul de afiș este Afu-Ra, un rapper american underground, membru al Fundației Gang Starr.

Ziua de vineri a festivalului a început cu o dezbatere cu tema “50 de ani de hip hop”, moderator Anamaria Peride (Social FM), speakeri: dr. Oana-Alexandra Chirilă (MJIA MM), Eugen Ocneanu (Feel Groove), Mirel Roman (DJ Silent Disciple).
Ca să aducem nota de hip hop și underground festivalului, au fost organizate cursuri de streetdance și demonstrație de dans marca Feel Groove.
Și pentru ca participanții să exerseze toți pașii învățați de la echipa de coregrafi Feel Groove, DJ Silent Disciple a continuat seara cu un DJ set.
Intrarea consta în donații minime de 30 de lei, iar fondurile strânse vor merge spre achiziția de rechizite pentru Școala Gimnazială „Mihail Sadoveanu” Baia Mare.
Parteneri: Consiliul Judeţean Maramureş, Radio Social FM, HipHopKulture.ro
O inițiativă a Muzeului Județean de Istorie și Arheologie Maramureș.
- Publicitate -
Share this Article
adbanner
Sari la conținut