Expoziţie interactivă pentru copii, cântec, joc şi voie bună în Târgu Lăpuş în acest weekend

2 minute de citit
- Publicitate -
Copiii pasionați de desen sunt invitaţi, sâmbătă 15 iulie, ora 16.00 la vernisajul expoziţiei interactive „ART CUBES – Artă plastică pe înțelesul celor mici”, o activitate organizată de Asociaţia Culturală Sub Stejar în cadrul proiectului ”Caleidoscop – Întâlniri creative cu tinerii din Țara Lăpușului”.
„Haideți să desenăm și să pictăm împreună metri întregi (la propriu) de hârtie și să finalizăm împreună TRENUL CALEIDOSCOP – Un tren mare de lemn realizat din cuburi – ce va rămâne ca spațiu de joacă sub stejar toată vara!
Evenimentul marchează finalul atelierului coordonat de artistul plastic Flavia Carina Beldiman din perioada 10-15 iulie.
Şirul evenimentelor în Ţara Lăpuşului continuă şi Duminică, 16 iulie, de la ora 14:00, când va avea loc „Zestrea Lăpușană”, o sărbătoare pentru toți lăpușenii și nu numai.

Organizatorii au pregătit un recital de excepție cu muzică populară autentică, expoziție de fotografie și meșteri populari din Țara Lăpușului iar participanţilor li se recomandă să poarte cel puţin un element din costumul popular autentic.

Evenimentul va avea loc la Casa Muzeu Etnografic din Rogoz.

- Publicitate -
Share this Article
Sari la conținut