Episcopia Ortodoxă a Maramureşului şi Sătmarului sprijină elevii proveniți din familii cu posibilități financiare reduse

1 minute de citit
- Publicitate -
Eparhia Maramureşului şi Sătmarului derulează, şi în acest an, proiectul „Ghiozdanul copilului creștin” care urmărește sprijnirea elevilor proveniți din familii cu posibilități financiare reduse prin oferirea de rechizite și cele necesare la școală.
Prin Sectorul Social-Filantropic și Misionar și Asociația „Filantropia Maramureșeană”, în cursul acestor zile au fost oferite ghiozdane cu rechizite mai multor copii, iar această acțiune va continua și în zilele următoare.
„În cadrul acestui proiect, fiecare preot are posibilitatea să identifice copii din parohie care se află într-o situație de risc social și să solicite credincioșilor sprijinul financiar pentru această acțiune.
De asemenea, preoții și enoriașii lor pot susține acest proiect în continuare prin donații în contul Asociației „Filantropia Maramureșeană” deschis la Banca Transilvania: RO27BTRLRONCRTO441357901″, se arată în comunicatul episcopiei transmis de Pr. Adrian Dobreanu, responsabil Departament Comunicații Media-Online.

Proiectul „Ghiozdanul copilului creștin” se desfăşoară cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Episcop Iustin.
- Publicitate -
Share this Article
adbanner
Sari la conținut