Electric Castle 2023: Cum s-a desfășurat festivalul la care au fost prezenți peste 232.000 de oameni

3 minute de citit
- Publicitate -

Electric Castle, festivalul de muzică recunoscut internațional care are loc în fiecare an la Castelul Banffy din comuna Bonțida, județul Cluj, a încheiat ieri dimineață cea de-a 9-a ediție. Festivalul a avut loc în perioada 19-23 iulie 2023, 5 zile pline de distracție și activități pentru participanți, dar și cu puțină ploaie de vară așa cum s-au obișnuit participanții fideli ai festivalului.

Ceea ce face ca acest festival să fie atât de apreciat este diversitatea artiștilor, line-up-ul fiind unul generos, prezentând peste 300 de artiști care i-au încântat pe festivalieri cu prezența și talentele lor.

Au fost prezente nume notorii din rock, electro, rap, trap și nu numai. Unul dintre cei mai așteptați artiști a fost Iggy Pop, care este considerat bunicul punk-ului, deoarece la cei 76 ani ai săi încă reușește să transmită o energie impecabilă, astfel, a reușit să stimuleze 60.000 de oameni veniți la concertul său. Macklemore, rapperul american, a fost și el foarte așteptat de public și a făcut o atmosferă incendiară, după ce înainte de concert a ales să se plimbe prin Cluj-Napoca să facă niște cumpărături. Și Subcarpați au cântat pe scena principală în ultima zi, iar și aceștia au stabilit recordurile de audiență în această ediție.

Pe lângă aceștia au performat atât artiști internaționali, cât și naționali, cum ar fi trupa A.S.I.A, Yung Lean, Smiley, Netsky, Petre Ștefan, Oscar, Morcheeba, The Hu,  și mulți alții care au reușit să facă o atmosferă perfectă pentru participanți.

A fost ediția cu cele mai fierbinți temperaturi, dar făcând abstracție de asta, festivalul a fost unul foarte bine organizat, datorită a 4.000 de oameni care se ocupă de asta, iar 1.000 dintre ei fiind tineri voluntari care aleg să combine munca cu distracția.

„A fost o ediție de festival foarte bine organizată cu o multitudine de activități și scene distractive. A fost un vibe super bun peste tot și clar aș reveni, ba chiar aș recomanda și altora această experiență”.

„Experiența Electric Castle m-a făcut să îmi dau seama cu adevărat cum ar trebui să se simtă un festival, ținând cont de faptul că până să vin anul aceste pentru prima dată la Electric am mai participat la alte festivaluri, pot spune că vibe-ul de la acest festival e unic”, au afirmat tinerii festivalieri.

 

- Publicitate -
Share this Article
Sari la conținut