Ediție Aniversară la TEDxBaiaMare! Revolution Residence Partener Principal

4 minute de citit
- Publicitate -

În 23 Septembrie 2023, are loc cea de-a 5-a ediţie TEDxBaiaMare, un eveniment aniversar cu multe surprize și un lineup extraordinar de speakeri și artiști.

TED este un eveniment anual, în care cei mai importanți gânditori din lume sunt invitați să-și împărtășească pasiunile. TED a început în 1984 ca o conferință în care temele de tehnologie, divertisment și design convergeau, ajungând ca astăzi, TED să acopere toate domeniile de la știință și afaceri până la probleme globale abordate în mai mult de 100 de limbi. TED este dedicat răspândirii ideilor creative, de obicei sub formă talk-urilor scurte, dar de mare impact.

TEDxBaiaMare este un eveniment complex, scopul lui fiind de a reuni minți luminate capabile să împărtășească idei dintr-o gamă largă de subiecte, toate în spiritul încurajării învățării, inspirației și exaltării.

Reunind un grup divers de vorbitori, TEDxBaiaMare își propune să dea glas minților creative, vizionare, excepționale, totul pentru a construi o zi plină de inspirație.

Pentru a putea dezvolta acest deziderat, ai nevoie de parteneri puternici. Tocmai de aceea, anul acesta, Revolution Residence s-a alăturat acestui concept, fiind Partener Principal.

Povestea Revolution Rezidence începe în 2006, odată cu prima casă construită în Tăuții Măgherăuș. La vremea respectivă, echipa Revolution Residence era formată din 30 de oameni motivați să construiască un viitor mai bun pentru comunitate.  Acum sunt peste 2660 de unități vândute și peste 200 de angajați, ceea ce vorbrște de la sine de potențialul extraordinar și predictibilitatea Revolution Residence.

Proiectele Revolution Residence cuprind ansambluri rezidențiale, case, spații comerciale și de birouri, dar și spații industriale, în Baia Mare, Cluj-Napoca și București.

Adaptați mereu cerințelor și fluctuațiilor economice, flexibili în gândire și viziune, dar verticali în ceea ce privește calitatea materialelor.

Ideile bune și munca eficientă au nevoie de locul potrivit pentru a se dezvolta și a crește. De aceea, Revolution Residence a creat spații pentru birouri și spații comerciale, pentru oameni activi, pentru businessuri prospere.

Brandul Revolution Residence, ca marcă înregistrată, are sub egida sa grupul de firme cu capital integral românesc: Revolution Plus SRL, Oberhauser Invest SRL și Bau Technik Quality SRL.

Fără îndoială, ideile și visurile băimărenilor sunt cele mai importante resurse ale orașului. Ideile au puterea de a remodela minți și de a schimba comportante în bine. Însă din păcate, visurile sunt adeseori amânate iar ideile prind arareori glas, pentru că le lipsește o platformă în care să fie auzite. TEDxBaiaMare își propune să fie această platformă.

Întâlnirea minților strălucite aduce de fiecare dată planuri și gânduri pentru un viitor mai bun, într-o comunitate mai unită, care înțelege mai bine lumea în care trăim și anticipează mai ușor potențialele scenarii ale viitorului.

„A Question of Time” este despre cea mai neprețuită resursă: Timpul.

Revolution Residence Partener Principal TEDxBaiaMare 2023.

- Publicitate -
Share this Article
Sari la conținut