Duminică neagră pentru fotbalul feminin maramureșean

2 minute de citit
- Publicitate -

Un final de săptămână nefast pentru fotbalul feminin maramureșean. Divizionara secundă A.C.S. Fotbal Feminin Baia Mare a evoluat într-un meci din etapa a șaptea pe terenul liderului Politehnica 2 Timișoara, într-o partidă pierdută cu un categoric 6-1 (3-0), autoarea golului de onoare al băimărencelor fiind Camelia Daneliuc. Pentru formația bănățeană au punctat Patricia Șerban (autoare a unui hattrick), Roxana Dovîncescu (2 goluri) respectiv Shaira Pera cu un gol.

În următoarea etapă programată pentru ziua de sâmbătă 11 noiembrie domnițele râului vor primi începând cu ora 13.00 vizita formației A.F.C.Hermannstadt (locul trei stagional).

Din postura de lider cu 12 puncte acumulate echipa de Under 15 ani a A.C.S. Fotbal Feminin Baia Mare va evolua vineri 10 noiembrie începând cu ora 14.00 pe terenul din cartierul Ferneziu împotriva penultimei clasate A.C.S.Roma Florin Pădurean.

Reprezentanta județului nostru la nivelul eșalonului trei C.F.R.1907 Cluj (sub titulatura căreia joacă A.C.S.Venus Maramureș) a evoluat tot în deplasare contra Academiei de Fotbal Florești într-un meci din etapa a șaptea a seriei întâi. Dacă în tur maramureșencele s-au impus la pas cu scorul de 3-0, de această dată clujencele au reușit revanșa impunându-se cu scorul de 2-0 (0-0). La obținerea celor trei puncte puse în joc a contribuit din plin și centralul clujean Narcis Dobocan cel care a permis formației gazdă să recurgă la durități. Prima victimă a formației din Florești a fost Lavinia Andreica (transportată de urgență la spital fiind suspectă de fractură costală, iar Alesia Florean cu contuzii în zona feței după o lovitură intenționată cu piciorul în zona mai sus menționată.

Pentru fetele lui Ștefan Butuza, urmează duminică 12 noiembrie meciul de pe teren propriu cu ultima clasată C.S.M. Olimpia Satu Mare într-un duel programat pentru ora 11.00.

Alin BOȚIOC

- Publicitate -
Share this Article
adbanner
Sari la conținut