Doru Ioan Dăncuș și-a lansat candidatura pentru Primaria Baia Mare

2 minute de citit
- Publicitate -

Doru Ioan Dăncuș și-a lansat candidatura pentru Primaria Baia Mare în centrul istoric al municipiului, înconjurat de familie și simpatizanți. I-au mai fost alături, președintele PSD Maramureș, Gabriel Zetea, Deputatul PSD Gheorghe Șimon, Dragoș Titea, Ionuț Pârvu, președintele interimar PSD Baia Mare, Mircea Dolha, Lucian Morar, Florian Sălăjeanu (ASSOC), dar și Theodor Ardelean, director al Bibliotecii Județene ” Petre Dulfu”

”Am spus DA acestei candidaturi! Este provocarea pe care am acceptat-o, astăzi, și nu mă feresc să vă dezvălui că am avut emoții. Este, poate, cea mai importantă zi din viața mea și îmi permit să simt, să fiu sincer și autentic, așa cum sunt eu, în fața dumneavoastră.
Mulțumesc familiei mele, copiilor mei minunați, apropiațiilor, pentru susținerea necondiționată, colegilor mei pentru ajutor în aceste luni de foc. Le mulțumesc prietenilor mei din PSD Maramures, omului pe care îl apreciez enorm și alături de care am făcut și vom face bine oamenilor, Gabriel Valer Zetea, pentru girul pe care mi l-au acordat astăzi. Pentru că au crezut că pot. Și POT!
Dar, mai ales, le mulțumesc băimărenilor pentru încrederea pe care mi-o acordă. Nu fac promisiuni electorale, dar vă fac o promisiune îm calitate de simplu om: voi face tot ce îmi stă în putință să nu regretați vreodată această încredere.
Ce am făcut în aceste scurte patru luni de interimat se vede în cartiere, străzi, curți de blocuri din Baia Mare. Ce voi face în continuare vă voi prezenta, pe larg, în următoarele săptămâni”, a declarat Dăncuș Ioan Doru, candidat PSD pentru Primăria Baia Mare.

MaramuresOnline.ro

- Publicitate -
Share this Article
Sari la conținut