Detalii despre Târgul Mărțișorului și a zilei de 8 Martie 2024

2 minute de citit
- Publicitate -
Primăria Municipiului Baia Mare organizează, în perioada 27 februarie – 9 martie 2024, „Târgul Mărțișorului și a zilei de 8 Martie 2024”, eveniment care își propune, la început de primăvară, promovarea vechiului obicei al dăruirii mărțișoarelor și florilor.
Locaţia: Bulevardul Unirii – între Hotel Mara şi str. Progresului.
Perioada de desfăşurare: 27 februarie – 09 martie 2024, după cum urmează:
  • 27 februarie – 02 martie, pentru comercializarea de mărţişoare, flori, produse handmade și alte produse de sezon – „Târgul de Mărțișor”;
  • 05 martie – 09 martie, pentru comercializarea de flori, produse handmade și alte produse de sezon – “Ziua de 8 Martie”.
Operatorii economici interesați să participe la acest eveniment pot depune dosarele pentru înscriere la sediul Primăriei Municipiului Baia Mare, str. Gh. Şincai nr. 37, la Serviciul Relații cu Publicul, în perioada 12 – 16.02.2024 (pentru „Târgul de Mărțișor”), respectiv 26.02 – 01.03.2024 (pentru „Ziua de 8 Martie”).

Dosarele vor cuprinde :

  • Cerere eliberare a Acordului de utilizare temporară a domeniului public
  • pentru persoane juridice: certificat de înregistrare, act constitutiv şi certificat constatator pentru autorizare vânzare ambulantă;
  • pentru P.F.A., I.I. sau I.F.: certificat de înregistrare, rezoluţia Directorului Oficiului Registrului Comerţului şi certificat constatator pentru autorizare vânzare ambulantă;
  • chitanțele de plată a tarifelor de închiriere (atât pentru masă cât şi pentru închirierea domeniului public);
  • Certificat fiscal eliberat de Direcţia de Venituri prin care se va face dovada că nu există datorii față de bugetul local.
Vânzarea se va face de pe mesele cu pergole, având acoperişul cu logo-ul Municipiului Baia Mare, structuri care vor fi închiriate de către Serviciul Public Ambient Urban.
Repartizarea structurilor de vânzare se va face în cadrul ședinţelor publice care vor avea loc în sala de Conferinte Millenium III , clădirea M1, str. Vasile Lucaciu, nr. 2, în data de 21.02.2024, ora 10.00 (pentru „Târgul de Mărțișor”) și în data de 04.03.2024, ora 10.00 (pentru „Ziua de 8 Martie”).
- Publicitate -
Share this Article
Sari la conținut