Debandadă la Centrul de Copii și Juniori de la Minaur/Minerul Baia Mare

3 minute de citit
- Publicitate -

Dacă nu ar fi de plâns am râde cu lacrimi… dar hazul de necaz cu nepricepuții de la Minaur, în frunte cu duduița  Ralu, ne îngrijorează!

După performanța mirabolantă a retrogradării din cauza unor pariori și a unor șefi de galerii, a venit vremea performanței la centrul de copii și juniori.

Domnița Ralu, după modelul fiicelor domnilor fanarioți, seacă visteria gloriilor fotbalistice băimărene pe care îi înlocuiește cu profesorași de sport sau bișnitari. Jaleee! Și nu am văzut tot!

Cunoscătorii au văzut ce fiasco au făcut ”profesioniștii” cu tot felul de trialuri și selectții la care nu a venit nimeni! Mai rău, prin plecarea antrenorilor de la centrul de copii și juniori, vom vedea că vor pleca și de la grupele respective copii din cauza lipsei de încredere…

O să ziceți că fac o reorganizare cu copiii băimărenilor și maramureșenilor. Cum? După ce timp de ani buni, copiii au fost îndepărtați prin aducerea de mercenari, va dura ani buni până se va recâștiga încrederea.

Ce multe cuvinte de performanță despre gloriile fotbalului băimărean. Unde sunt gloriile? Sunt aruncate precum măselele stricate! Avem oameni împrăștiați în toată România. Nimeni nu îi bagă în seamă! În Baia Mare doar vorbărie goală când vine vorba de fotbal, cu tot felul de dubioși!

Revenim la Centrul de Copii și Juniori… Diletantism în liniște de mormânt. Modul securist practicat de un delegat fără școală ne face să zâmbim pe sub mustață! Nu am văzut comunicarea pe baza unor documente, a numirii individului înn funcție! Ce îl recomandă? Asta înafară de școala vieții! Aia nu se pune, pentru că e facută în spatele blocului, suflând în pungă! Dacă presa sportivă maramureșeană lipseste cu desăvârșire, ea mulțumindu-se cu casetele tehnice ale jocurilor, noi îl întrebăm pe domnul primar și pe stimabilii consilieri locali, unde e decizia de numire? Ce se întâmplă între pereții grajdului numit rușinos Viorel Mateianu? Suntem jalnici și patetici!

Și încă una și mă duc, pe principiul dai și pleci cu schimb de locuri… Neputincioșilor, ați citit ROAFul FRF? Sau ăla nu contează pentru incompetentul cu contract pe 3 ani,  care nu are demnitate și care a devenit principalul vinovat al performanței retrogadării?
Am atașat niște hârtii! Citiți cu atenție! E Ok cum ați procedat? Aștept să vă dumiriți și apoi voi depune o sesizare la Comisiile federale!

Radu Țolaș

- Publicitate -
Share this Article
Sari la conținut