Daruri pentru bunicii de la Căminul de Vârstnici Baia Sprie

2 minute de citit
- Publicitate -

Ziua de 8 Martie a fost marcată de preșcolarii de la Grădinița cu Program Prelungit Nr. 4 Baia Mare nu doar prin felicitări și declarații de dragoste pentru mama, ci și prin vizitarea Căminului de Vârstnici din Baia Sprie.

Cu emoție și bucurie, bunicii au primit cadouri și felicitări realizate de micuții de la Grupa Mare C (prof. înv. preșcolar Dorolți Lavinia și Ardelean Simona). Astfel, preșcolarii le-au adus o mare bucurie persoanelor din centru, iar după câteva cântecele și dansuri, s-a lăsat cu lacrimi de fericire din partea bunicuțelor. Și pe bună dreptate. Cu energia specifică vârstei, dansul preșcolarilor au angrenat atât personalul, cât și bunicii, iar simbolurile primăverii realizate cu mânuța lor au fost dăruite din suflet, cu inocență și dragoste.

”Încercăm, pe cât posibil, să vizităm acest centru ori de câte ori avem ocazia. Faptele bune se învață prin puterea exemplului, în primul rând, iar sentimentul de dragoste pentru mama, bunica poate să meargă mai departe și pentru cei care sunt singuri și poate au mai multă nevoie”, a arătat directorul grădiniței, Mihaela Vălenaș. ”Adevărul este că întotdeauna suntem primiți cu brațele deschise, iar copiii simt că munca lor este apreciată prin îmbrățișări și aplauze, iar bunicii sunt bucuroși că nu i-am uitat”, a continuat directorul instituției.

 

 

 

- Publicitate -
Share this Article
Sari la conținut